Lucia Smit 

Eenheid van het leven.

Workshop Reiki niveau 3


Emotionele, Spirituele Genezing

Alles draait om Liefde, aandacht, genegenheid, gebondenheid en verbondenheid.

 

Er is direct verband tussen klachten en de manier waarop we in deze maatschappij met elkaar omgaan. Teveel Stress, onverwerkte emoties en onbewuste gedachten kunnen diverse psychische en lichamelijke problemen veroorzaken. Al deze ervaringen genezen vanzelf zodra we ons lichaam, onze geest en onze emoties weer verbinden met de liefde van een hoger en verfijnder bewustzijn. Dit doormiddel van meditatie, edelstenen, voeding, bloesemtherapie en de zuivering van het aura.

Genezing legt een verbinding met de oorsprong van je klacht en brengt deze in contact met je eigen Chi. Genezing van blokkades in de energiestroming. Voor jou ontstaat hierdoor een mogelijkheid tot zelfgenezing. Je lichaam resoneert mee met deze subtiele, helende liefde en herstelt op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo. U leert beter om te gaan met stress en verdriet.

Er ontstaat ruimte voor iets nieuws. Vaak treden onverwachte wendingen op en vindt diepe genezing plaats. Pijn kan op een zachte manier oplossen en klachten krijgen de kans om te verdwijnen. Belemmerende overtuigingen veranderen in opbouwende gedachten en gevoelens. In alle gebieden van je leven kunnen positieve wijzigingen optreden. Je energie kan weer vrijelijk stromen, het doet deuren voor je openen. Er ontstaat ruimte voor creativiteit en zelfontplooiing.

Mijn geneesmethode is voor iedereen geschikt, en geeft verlichting op mentaal en emotioneel niveau. Het zal u helpen bij het loslaten van negatieve patronen en helen van trauma's. Het geeft weer ruimte voor meer harmonie in alle mogelijke relaties. U krijgt weer een groter zelfbewustzijn en meer zelfvertrouwen. We gaan werken aan een dieper besef van een persoonlijk doel en richting in het leven. U genezing zal u talenten en mogelijkheden tot bloei brengen. Het verhoogd u spiritueel bewustzijn. En deze behandeling werkt ook goed in combinatie met andere therapieën en geneesmethoden.

.