Lucia Smit 

Eenheid van het leven.

Lever Reiniging:

De lever en galblaas blozen.

Het reinigen van de lever en galblaas van galstenen is een van de belangrijkste en krachtige benaderingen die u kunt nemen om uw gezondheid te verbeteren. Voor de lever gaat blozen vereist dit 6 dagen voorbereiding, gevolgd door 16 tot 20 uur daadwerkelijk reiniging. Om galstenen te verwijderen heb je de volgende items nodig: Appelsap Zes 32 oz. containers Epsom-zouten  (of magnesium citraat) 4 eetlepels opgelost in totaal drie glazen water. Extra vergine olijfolie, koudgeperst half glas (4 oz.) Ofwel verse grapefruit (roze is het beste), of verse citroen en oranje gecombineerd *** Genoeg om ¾ (6 oz.) glas sap, 2 pintpotten, een met deksel (Opmerking: * Zoek naar Epsom-zouten) (magnesiumsulfaat). In Duitstalige landen wel bekend als Bittersalz. Voor degenen in de VS, bekijk Rite Aid-drogisterijen of een natuurlijk voedingswinkels. Sommige verpakkingsetiketten beschrijven het als een natuurlijk laxeermiddel. Als het niet beschikbaar is, gebruik magnesiumcitraat. Ik heb een glas gekozen in plaats van een cup, als meeteenheid om verwarring te voorkomen. de betekenis van cup op verschillende continenten. *** Als u grapefruitsap niet kunt verdragen of als u er misselijk van wordt, kan dat Gebruik in plaats daarvan gelijke hoeveelheden versgeperst citroen- en sinaasappelsap. Het effect is de hetzelfde met beide keuzes.

 

Voorbereiding: Drink 1 32 oz. verpakt appelsap (of zie andere opties hieronder) per dag gedurende een periode van zes dagen: (u mag meer dan dat drinken als u dat prettig vindt doe dat.) Het appelzuur in het appelsap verzacht de galstenen en maakt ze doorgang door de galwegen soepel en gemakkelijk. Het appelsap heeft een sterke reinigende werking. Sommige gevoelige mensen kunnen een opgeblazen gevoel krijgen en, af en toe diarree tijdens de eerste dagen. Veel van de diarree is eigenlijk stagnerende gal, afgegeven door de lever en galblaas (aangegeven door een bruinachtige, gele kleur). Het fermenterende effect van het sap helpt de galwegen te verwijden. Als dit enigszins ongemakkelijk wordt, kunt u het appelsap met elke hoeveelheid verdunnen van water, of gebruik andere opties die later worden beschreven. Drink het appelsap langzaam gedurende de dag, tussen de maaltijden door (drink het sap niet tijdens, net voor, en in de eerste twee uur na de maaltijd en 's avonds). Dit is een aanvulling op.

Uw normale wateropname van zes tot acht glazen. Let op: Gebruik bij voorkeur biologisch appelsap. Het kan handig zijn om uw mond te spoelen

met zuiveringszout en / of poets je tanden meerdere keren per dag om het zuur te voorkomen van het beschadigen van uw tanden. Dieetaanbevelingen: Gedurende de hele week van voorbereiding en reiniging, vermijd voedsel of dranken die koud of gekoeld zijn; ze koelen de lever en daardoor verminderen de effectiviteit van de reiniging. Alle voedingsmiddelen of dranken moeten warm zijn of minstens kamertemperatuur. Om de lever te helpen zich voor te bereiden op het grootste deel van de te reinigen, probeer voedsel uit dierlijke bronnen, zuivelproducten en gefrituurd voedsel te vermijden artikelen. Eet anders normale maaltijden, maar vermijd te veel eten. De beste tijden voor reiniging: het belangrijkste en laatste deel van de leverspoeling is het beste gedaan tijdens een weekend, als je niet onder druk staat en genoeg tijd om te rusten. Hoewel de leverspoeling op elk moment van de maand effectief is, is het moet bij voorkeur samenvallen met een dag tussen volle maan en nieuwe maan. Vermijd de daadwerkelijke spoeling op de dag van volle maan (het lichaam heeft de neiging om meer vocht vast te houden). de hersenen en weefsels op deze dag dan op andere). De dag van nieuwe maan is de meest bevorderlijk voor reiniging en genezing. Als u medicijnen gebruikt: Vermijd het gebruik van medicatie, vitamines of supplementen die niet absoluut noodzakelijk zijn. Het is belangrijk om de lever geen extra werk te geven dat de reiniging ervan zou kunnen verstoren.

Inspanningen: Zorg ervoor dat u uw dikke darm is gereinigd, voor en nadat u een leverspoeling uitvoert: Regelmatige stoelgang hebben is niet noodzakelijk, een indicatie voor uw stoelgang. Colon-reiniging: wordt gedaan een paar dagen ervoor of, idealiter, op de zesde dag van voorbereiding, helpt om elk ongemak of misselijkheid dat te voorkomen of te minimaliseren. Die kan ontstaan ​​tijdens de feitelijke leverspoeling. Het voorkomt terugspoelen van het oliemengsel of afvalproducten van het darmkanaal naar de maag. Het helpt ook het lichaam bij het snel elimineren van de galstenen. Colonirrigatie (colonhydrotherapie) is de snelste en gemakkelijkste methode om de dikke darm voor te bereiden op de leverspoeling. Colema-bord Irrigatie is de tweede methode met de meeste voorkeur (zie details in Keep Your Colon gereinigd).

Wat u moet doen op de zesde dag dat u appelsap drinkt:

Drink 's ochtends 100 cc appelsap. U kunt beginnen met het drinken van de sap kort na het ontwaken. Als u 's ochtends honger heeft, eet dan een licht ontbijt, zoals een warme ontbijtgranen; havermout zou een ideale keuze zijn. Vermijd suiker of iets anders. Zoetstoffen, kruiden, melk, boter, oliën, yoghurt, kaas, ham, eieren, noten, gebak, koude ontbijtgranen en dergelijke. Fruit of vruchtensappen zijn prima. Eet voor de lunch gewoon gekookt of gestoomde groenten met witte rijst (bij voorkeur basmatirijst) en breng op smaak met een beetje ongeraffineerd zee- of steenzout. Nogmaals, eet geen eiwitrijk voedsel, boter, of olie, of u kunt zich tijdens de eigenlijke spoeling ziek voelen. Eet of drink niets (behalve water) na 13.30 uur, anders kan het moeilijk zijn om te slagen ! Volg het exacte schema hieronder.

De werkelijke spoeling

Avond

18:00 uur: voeg 4 eetlepels Epsom-zout (magnesiumsulfaat) toe aan een in totaal 24 gram (drie 800 cc in de glazen) gefilterd water in een pot. Dit maakt vier porties van 600 cc. Drink nu je eerste portie (¾ glas). U mag er een paar nemen slokjes water daarna om de bittere smaak in je mond te neutraliseren, of kan toevoegen een beetje citroensap om de smaak te verbeteren. Sommige mensen drinken het met een grote plastic rietje om de smaakpapillen op de tong te omzeilen. De neusgaten sluiten terwijl het drinken ervan werkt voor de meeste mensen goed. Het is ook handig om uw tanden te poetsen. Daarna of spoel de mond uit met zuiveringszout. Een van de belangrijkste acties van Epsom-zout is om de galwegen te verwijden (verwijden), waardoor de stenen gemakkelijk er doorheen kunnen gaan. Bovendien ruimen het zouten afval op, de stenen die vrijkomen stromen makkelijk door. (Als u allergisch bent voor Epsom-zouten of deze gewoon niet kunt krijgen. Kunt u in plaats daarvan de tweede beste keuze - magnesiumcitraat - gebruiken dezelfde dosering.) Zet ​​de citrusvrucht die je later gaat gebruiken neer, zodat het kan opwarmen tot kamertemperatuur 20:00 uur: drink je tweede portie (¾ glas) Epsom-zout.

21.30 uur: als u tot nu toe geen stoelgang heeft gehad en niet binnen de afgelopen 24 uur een dubbele puntreiniging heeft gedaan, neem dan een waterklysma; dit zal de stoelgang bevorderen.

21.45 uur: Was de grapefruits (of citroenen en sinaasappels) grondig. Knijp ze met de hand uit en verwijder het vruchtvlees. Je hebt ¾ glas sap nodig. Giet het sap en een ½ glas olijfolie in de pintpot. Sluit de pot stevig en schud ongeveer 20 keer hard of tot de oplossing waterig is. Idealiter zou u dat moeten doen, drink dit mengsel om 22.00 uur, maar als je het gevoel hebt dat je nog steeds de de badkamer kunt mijden, kunt u deze stap maximaal 10 minuten uitstellen.


22.00 uur: ga naast je bed staan ​​(ga niet zitten) en drink het brouwsel, indien mogelijk, zonder onderbreking. Sommige mensen drinken het liever door een groot plastic rietje. Het drinken met gesloten neusgaten lijkt het beste te werken. Gebruik indien nodig een beetje honing tussen de slokjes, wat helpt het mengsel, daalt soepeler. De meeste mensen hebben echter geen probleem drink het in één keer op. Neem hiervoor niet meer dan 5 minuten in beslag (alleen ouderen of zwakke mensen kunnen er langer over doen). Gelieve onmiddellijk te liggen! Dit is essentieel om de galstenen vrij te maken! Doe de lichten uit en ga plat op je rug liggen met een of twee kussens die je hoofd omhoog houden. Je hoofd moet hoger zijn dan uw buik. Als dit ongemakkelijk is, ga dan aan uw rechterkant liggen, met je knieën naar je hoofd getrokken. Blijf in ieder geval volkomen stil, 20 minuten, en probeer niet te praten! Richt je aandacht op je lever. Sommige mensen vinden het nuttig om een ricinusoliepak over het levergebied te plaatsen. U kunt de stenen als knikkers door de galwegen voelen bewegen. Daar zal geen spasmen of pijn zijn vanwege het magnesium in de Epsom-zouten. Houdt de kleppen van de galwegen wijd open en ontspannen, en de gal die wordt uitgescheiden samen met de stenen blijven de galwegen goed gesmeerd. (Dit is erg anders dan in het geval van een galsteenaanval waarbij magnesium en gal niet aanwezig zijn.) Ga slapen als je kunt. Als u op enig moment in de nacht de behoefte voelt om een ​​stoelgang te hebben, Controleer of er al kleine galstenen zijn (erwtgroen of geelbruin zwevend in het toilet.) U kunt zich 's nachts en / of binnen de vroege ochtenduren misselijk voelen Dit komt vooral door een sterke, plotselinge uitstorting van galstenen en gifstoffen uit de lever en galblaas, waardoor het oliemengsel wordt geduwd terug in de maag. De misselijkheid zal verdwijnen naarmate de ochtend vordert.  De volgende ochtend 6: 00-6: 30 uur: bij het ontwaken, maar niet voor 6:00 uur, drink je derde ¾ glas Epsom-zout (als u erg dorstig bent, drink dan een glas warm water voordat u de zouten inneemt). Rust, lees of mediteer. Als u slaperig bent, mag u terug naar bed gaan, hoewel het beter is dat het lichaam rechtop blijft. De meeste mensen voelen zich prima en doen liever wat lichte oefeningen, zoals yoga.

8: 00-8: 30 uur: drink je vierde en laatste ¾ glas Epsom-zout.

10: 00-10: 30 uur: u mag op dit moment vers geperst vruchtensap drinken. Een half uur later mag u een of twee stuks vers fruit eten. Een uur later mag u regelmatig (maar licht) voedsel eten. Tegen de avond of de volgende ochtend u moet weer normaal zijn en de eerste tekenen van verbetering voelen. Blijf de volgende 2-3 dagen lichte maaltijden eten. Onthoud, jouw lever en galblaas hebben een grote operatie ondergaan, zij het zonder schadelijke bijwerkingen of de kosten. Opmerking: drink water als je dorst hebt, behalve direct nadat je de Epsom hebt gedronken. Er zitten zouten in het oliemengsel dus moet je 2 uur wachten. De resultaten die u kunt verwachten merk je pas tijdens de ochtend en misschien middaguren na de leverspoeling. U zult een aantal waterige stoelgangen hebben. Deze bestaan ​​in eerste instantie uit galstenen vermengd met voedselresten, en dan alleen stenen gemengd met water. De meeste galstenen zijn erwtengroen en drijven in het toilet omdat ze galverbindingen bevatten. De stenen zijn in verschillende tinten groen, en kunnen helder gekleurd en glanzend zijn als edelstenen. De kleur groen komt enkel en alleen uit de gal en lever. Galstenen zijn er in vele maten, kleuren en vormen. De lichtgekleurde stenen zijn de nieuwste. Donkergroene stenen zijn de oudste. Sommige zijn zo groot als een erwt of kleiner, en andere hebben een diameter van wel 2,5 cm. Er kunnen er tientallen zijn en soms zelfs honderden stenen (van verschillende afmetingen en kleuren) die onmiddellijk naar buiten komen. Let ook op geelbruine en witte stenen. Enkele van de grotere stenen kunnen met de ontlasting naar de bodem zinken. Dit zijn verkalkte galstenen die zijn vrijgegeven uit de galblaas. Ze bevatten zwaardere giftige stoffen met slechts kleine hoeveelheden cholesterol . Al de groene en gelige stenen zijn zo zacht als stopverf, dankzij de werking van de appelsap.

 

Succes bij het reinigen en stuur mij een berichtje info@luciasmit.nl