Lucia Smit 

Eenheid van het leven.

Aurasoma therapie: (aura is energieveld om het lichaam) (Soma is wezen binnen in je lichaam)

Doormiddel van kleuren in het aura kun je lezen wat iemand mist. In de vorm van gekleurde oliën en kruiden kun je ziekten behandelen. Aura lezen kun je leren, het kan versterkt worden door een traumatische gebeurtenis in je leven. Je innerlijke zicht wordt vergroot. Het is mij zelf overkomen. Ik kan het alleen waarnemen als ik oprecht geraakt wordt door iemand. Het is mij overkomen dat ik iemand echt niet aardig vond. Maar ik heb mijn mening gewijzigd, toen ik haar aura zag. Het was geheel wit, vol ongeloof heb ik ernaar gekeken. Ik dacht: "heeft zij een lijntje met god". Van deze ervaring heb ik veel geleerd. Wit staat voor zuiverheid. 


Mensen die hoogsensitief of hooggevoelig (HSP) zijn. Ervaren een verhoogde gevoeligheid voor externe prikkels en indrukken. Deze mensen zullen zich snel uit balans voelen door drukte, lawaai, fel licht of geuren. Als je hooggevoelig bent heb je een sterker ontwikkeld centraal zenuwstelsel en neem je alle prikkels, geluiden, … sterker op. Dit gebeurt onbewust. Als HSP (Hoog Sensitief Persoon) heb je meer tijd nodig om alle indrukken te verwerken.  Liefdevol naar je zelf en naar de mensen om je heen te blijven kijken. Waarom is het moeilijk om je staande te houden in deze maatschappij? Omdat het dagelijkse leven van iemand die hooggevoelig is hard kan binnenkomen, heb je de neiging om het gevoel van niet thuishoren bij jezelf te zoeken. Wat mankeert je en waarom is het zo lastig en moeilijk om je staand te houden in de maatschappij? Je twijfelt aan jezelf en geeft jezelf de schuld. Terwijl jij als Hoogsensitief persoon je juist met je hartsenergie je wil verbinden met alles om je heen ben je niet in staat om jezelf lief te hebben zoals je bent. Je hartsenergie sluit zich af om je te beschermen tegen de harde wereld om je heen. De frequentie HSP Self Love helpt je om je hartchakra weer open te zetten en liefdes energie te laten stromen. Realiseert je dat je goed bent zoals je bent en dat je vanuit je eigen zijn je kunt verbinden met de wereld. Jij als HSP bent nodig om je licht hier op aarde neer te zetten, sluit je alsjeblieft niet af

Lichtwerkers, zijn personen die hun hooggevoeligheid inzetten om de wereld beter te maken. Aurasoma is een absoluut veilige, non-invasieve therapie. Met deze therapie kiest de cliënt zelf de kleuren die zij nodig heeft om haar spirituele wereld te herstellen. Als jij lichamelijke klachten hebt. Ligt de oorzaak bij een verstoring of blokkade. In het energieveld om je heen. Dus in je aura of chakra's. 

 


 • Blauw brengt onder andere vrede, terwijl geel een positieve invloed heeft op het humeur.
 • Zo kan rood het onvermogen doen omslaan in positief handelen.
 • Groen verhoogt onze concentratie, stabiliteit en zelfrespect, het geeft evenwicht, groei, ruimte, waarheid en een panoramisch bewustzijn. Groen is de kleur die het lichaam in balans kan brengen het sterkt je hartchakra. Het werkt tegen hartkwalen.
 • Oranje zorgt voor inzicht en verdiept de intuïtie. Violet brengt transformatie, geeft ons geestelijke rust & healing.
 • Koningsblauw laat ons kennis maken met onze zintuigen en brengt hier helderheid in.
 • Turquoise is naar binnen gaan in onszelf en maakt de verbinding met het collectieve mogelijk. Turkoois heeft een goede werking op het Keelchakra
 • Olijfgroen geeft ons hoop en brengt ons in onze kracht.
 • Goud brengt ons in contact met onze wijsheid.
 • Koraal staat voor de liefdeswijsheid.
 • Magenta leert ons de liefde ontdekken in de kleinste dingen van het leven.
 • Roze staat voor de onvoorwaardelijke liefde.
 • Helder of wit tenslotte reflecteert alle kleuren en geeft ons liefde.

In deze tijd van onzekerheid, angst, onrust en trauma is het belangrijk om jezelf en je gelieven een beetje energetisch te ondersteunen.

Nu we dagelijks met het gezin thuis zijn is het zeker niet onbelangrijk om regelmatig je huis energetisch te zuiveren. Dit kan je doen met de Clean energy spay of Salie spray van DGL of White pomander airco spray. Dit zal alles wat in de lucht hangt van spanning, ruzie tussen de kinderen of partners, angst, ... weghalen. Je zal merken dat de energie in huis onmiddellijk een stuk lichter zal aanvoelen.
Ook de pink pomander, Lady Nada Quintessence of de Eigenliefde auraspray DGL zijn nu van bijzondere waarde. Pink pomander kan de harmonie in een ruimte of groep brengen en een zachte en een liefdevolle houding naar jezelf of iemand anders ondersteunen.
Voor wie shock of trauma ervaart in deze moeilijke tijd kan gebruik maken van de orange pomander of de aura rescue spray of roll-on. Zij hebben hun waarde al duidelijk laten zien de voorbije weken!
Geel is dan weer zeer bijzonder om te gebruiken bij angst. De gele pomander zal je hier ondersteunen en weer naar een meer positieve mindset brengen.
De Gold pomander zal je naar je eigen innerlijke wijsheid brengen en je begeleiden om al het nieuws dat je te verwerken krijgt op een wijze manier op te nemen.

Ook zijn hier een aantal etherische oliën opgenomen die de weerstand ondersteunen en de ruimte (via verdamping) kunnen ontsmetten.

De Groene Linde heeft een handige Clean Hands spray gemaakt.

Blijf gezond (ook mentaal & emotioneel) en veilig
 De chakra's behandelen met reiki en kleuren. 

-7de Chakra: kruin / violet ( wit, goud) /Positie, schedeldak, handpositie, op het hoofd, de ogen bedekkend / genezend bij verwarring en ontzetting over het leven, gebrek aan spirituele afstemming. 

-6de Derde oog / indigo / positie midden van het voorhoofd, handpositie: aan de zijkanten van het hoofd, genezend bij verwarring, stress, geprikkeldheid, hoofdpijn, slapeloosheid

- 5de Keel / Turkoois / Midden van de keel, handpositie: over het kaakbeen, de keelstreek bedekkend. Genezend bij keelproblemen, tonsillitis, de waarheid spreken, verdrijft woede, vijandigheid en bittere gemoedsstemming.

- 4de hart / Groen of roze / positie: midden van de borst, boven het hart / handpositie: boven op de borst onder de nek / functie van het immuunsysteem en de bloedsomloop, problemen met het uiten van liefde of de omgang met gevoelige kwesties.

- 3de zonnevlecht / geel / positie: bovenbuik / handpositie: op de buik, onder de borst. Genezend bij maag- en spijsverteringsproblemen: depressie, angst en stoornissen van het zenuwstelsel.

-2de Heiligbeen / oranje / positie bekkenstreek / handpositie: over de onderbuik / werkt genezend bij nier- en blaasklachten, seksuele disfuncties, negatieve gevoelens

- 1ste wortel / zacht rood / Basis van de ruggengraat / handpositie, weerzijden van de lies / genezend bij constipatie of diarree, gebrek aan enthousiasme, energie, creativiteit.

 Je kunt deze techniek leren, je handen kunnen de levenskrachtenergie door het lichaam geleiden. Op deze manier los je blokkades op en verbeter je de gemoedstoestand van je cliënt .


 

Tip : Agressieve cliënten die in een blauwe kamer worden geplaatst en worden behandeld met blauw licht, kalmeren sneller. 

Laat er licht zijn, liefde en kracht. Wit, goud, violet, roze, groen, geel, blauw, zacht rood . Laat dit licht genezend zijn en kracht geven. Laat uw aura reinigen en genezen. In naam van Jezus Christus.